SUPRA I SUPRA
Supra koffie
van Van Nelle
In de harde vacuumzak
Het fijne van koffie zit 'm vaak in de juiste fijnheid van het maalsel.
Doet u normaal gemalen koffie in uw snelfilter, dan zakt het opschenkwater er door
heen als door een zeef. Uw koffie wordt slap. En zuinig is 't ook niet...
Gebruikt u daarentegen te fijn gemalen koffie voor een andere zetwijze, dan smaakt uw
koffie al gauw ranzig en bitter. En op de bodem van uw kopje ziet u bezinksel...
Dus? Eén en hetzelfde maalsel voor alle manieren van koffiezetten, dat kan gewoon
niet.
En daarom heeft Supra twee maalsels. Een heel fijn snelfilter maalsel in het pak met de
gele cirkel. En een normaal maalsel voor alle andere zetmethoden.
Iets om voortaan op te letten, als u van een góed kop koffie houdt. Trouwens, over
goed gesproken, de Supra mélange is nogal pittig gebrand in vergelijking met de door
snee Hollandse koffie.
Met het juiste Supra maalsel wordt uw koffie dus niet alleen goed, maar ook goed
pittig.
't Is maar dat u het weet!
een keihard argument voor koffiekenners
Van koffie moet u
't fijne weten...
SPECIAAL GEMALEN
VOOR
SNELFILTER
GEMALEN KOFFIE
GEMALEN KOFFIE
23