GLERUM AUCTIONEERS De Meesters in plastificeren Plastificeren Razend snel Uitstekende kwaliteit Laag in prijs Industrieweg 6 Zoetermeer Telefoon 079 - 341 64 64 Fax 079 - 342 30 66 Tot ziens bij De Meesters op de PASAR MALAM BESAR Plastificeren of lamineren: Onze 'CREW' staat klaar! Tent 4 Stand 407 S Lekker makan bij S BAMI KWA op de Pasar I Malam Besar J I I I Veiling Indo-Europese Moderne Indonesische Kunst zondag 24 juli te Jakarta Kijkdagen: 21 t/m 23 juli Inlichtingen over de mogelijkheden van verkoop zijn verkrijgbaar bij Jan Pieter Glerum, onze expert op dit gebied en tevens veilingmeester ter plekke. Gijsbcrt Nonus Op Icn Noort - Een bebost landschap waarin veel bedrijvigheid Opbrengst: 120.000.000 Rupia - Veiling 31 januari 2005, te Jakarta GLERUM AUCTIONEERS Lekstraat 63 1079 EM Amsterdam Tel. +31 20 301 29 50 Fax +31 20 301 29 60 GLERUM GENÈVE Rue du Rhöne 59-1 CH-1204 Genève, Suisse Tel. +41 22 310 33 32 Fax +4.1 22 312 02 03 GLERUM LARASATI Jl. Erlangga IV/16, Kebayoran Baru Jakarta 12110, Indonesia Tel. +62 21 723 59 69 Fax +62 21 722 16 03 INTERNET E mail adres mailbox@glerum.nl Website www.glerum.nl J LA O? DORNED BV i v Foto's, posters, prijs- en menukaarten, belangrijke documenten en krantenknipsels. Eigenlijk alles wat goed bewaard moet blijven en eventueel: In de kleuren rood, geel, groen, ivoor of wit Met een zelfklevende rug Op foamkarton Lamilon Dorned BV in het Cultuurpaviljoen, standnr. 24 Bami Kwa Basso - Bami Kwa N Pangsit, Udang/Garnaal - Bami N Goreng Rames Speciaal - Babi Pangang Compleet - Lontong D Compleet - Nasi Rames Speciaal J) - Gado Gado - So to Ajam - Gulai Kambing - Lontong - Pangsit S Goreng - Saté Ajam Super - Saté Kambing Super - Vruchten Cock tail Heerlijk Fris met Heerlijk Fruit - Dranken: Tjendol - Lycheesap - Mangosap 1 Wij heten u van harte welkom 1 in stand 407 van Bami Kwa. g Eig. Richard Leidelmeijer BAMI KWA Catering Party Services, 5 tel. 070 - 364 65 23 5 fax 070 - 362 43 72 www.BamiKwa.nl O info@BamiKwa.nl 8 moesson

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2005 | | pagina 22