(kruidige king krab met curry en KOKOSMELK) Hoofdgerecht: Gulai kepiting radja I Padi - Asian Food Gallery Koolkaai 9a 2000 Antwerpen België T 0032 3225 1446 www.padi-asianfood.be ingrediënten: 500 gram King krab 2 stengels verse sereh 4 limoenblaadjes 2 teentjes knoflook 1 kleine ui 1 theelepel komijn 1 theelepel koriander poeder 1 eetlepel koenjit/koerkoema 2 Spaanse pepers 3 kemirinoten 200 gram kokosmelk maïsolie zout en suiker naar smaak ingrediënten garnering: 2 fijn gesneden lente-uitjes 1 limoen in schijfjes gesneden 1/2 stengel groene selder 6 kleine cherrytomaatjes 3 takjes korianderblaadjes Bereidingswijze: Maal alle ingrediënten behalve de sereh en limoenblaadjes tot een pasta. Fruit de pasta in wat olie en doe daarna de sereh en limoenblaadjes erbij. Voeg vervolgens kokosmelk toe en maak alles op smaak met wat zout en suiker. Breng de King krab in de saus en verwarm dit alles gedurende 10 minuten op een hoog vuur. Schep regelmatig de saus over de King krab heen. Garneer de King krab tot slot met de lente-uitjes, limoen, cherrytomaatjes, groene selder en korianderblaadjes. Gastheer en chefkok Ardi Slamet Priyadi 40 moesson Moesson #10 apr(1).indd 40

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2008 | | pagina 40