Recepten van oma's hand Perkedel tahoe en abon 'basah' Singaradja culinair O Jarenlang stond Oma van Maarseveen in de keuken van restau rant Singaradja. Vorig jaar is ze overleden en als eerbetoon aan haar heeft kleindochter en eigenares Lucinda Zwart twee van haar klassiekers geselecteerd: de pittige perkedel tahoe en de arbeidsintensieve, maar heerlijke abon 'basah' Singaradja! Moesson #3 september 2009.indd 39 september 2009 39 26-08-09 09:33 DOOR MANDY MENSINGH FOTOGRAFIE EN STYLING SERGE LIGTENBERG Iedere maand wordt de culinaire rubriek van Moesson verzorgd door een SIR-restaurant. De SIR (Selected Indonesian Restaurants) bestaat sinds 1990 en verenigt 11 bijzondere restaurants. De aangesloten restaurants hebben ieder een eigen karakter, maar allen SIR dragen uit dat de Indonesische keuken een vooraanstaande keuken is waar we trots op mogen zijn.

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2009 | | pagina 39