Ajam peteh ketjap Moesson #4 oktober 2010.indd 36 (pittige kipreepjes met petehbonen en ketjap) Bereidingstijd: ca. 15 minuten 22-09-10 19:07 36 Moesson INGREDIËNTEN: 3 eetlepels zonnebloemolie 200 gram kipfilet, in dunne reepjes 100 gram petehbonen, in tweeën gesneden 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, geperst 2 blaadjes djeroek poeroet 1 eetlepel sambal oelek Peper en zout naar smaak 1 eetlepel suiker 3 eetlepels ketjap manis 1 rodejpmbok, in dunne ringetjes gesneden WERKWIJZE: Verhit de olie in een koekenpan. Bak de reepjes kipfilet gaar in de olie, samen met dedetehbonen,uisnippers, knoflook en jlWifcdrs Voegde sambal tqe en h .'„brerfg opsma^kmet»zout pfep.er«£uiker en ketjap. Strooi er de ringetjes rode lom bok over. Lekker met rijst en dadar djawa.

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2010 | | pagina 36