nvrsinpitiige ketjapsaus O culinair Visgerecht voor 4 personen i P# *-■ JRoereiD|ng y MM Snij^d^e vis^ih plakken van ongeveer SlCk\2centimet^ dik $n bestrooi ze met ü(Qout. Roerden baslag van de bloem, 04. het exenJSa melk en haal de stukjes Ba v 1 j ixv -vis erdoor Verhjrbijna alle olie in eenpanowdan en bak de vis aan brufn. Veeg de wadjan r(C tfiC.h^oy"VerB^ eetlepels olie erin en IV/y^ak ^s^^er| en knoflookplakjes aZ^^VofeSBj^ ketjap, citroensap enlfi0^l water toe en laat alles 5 matig vuur koken. Leg 'eWEi"!®!^ in de saus en laat 1Ay Zf ^^^5 minuten sudderen op ^achtvyur. A Bereidingstijd: circa 30 minuten I INglEDItNTEN: 5o0^grdm kabeljauwfilet 1/2 theelepel zout 1 ei 50 gram bloem. 100 ml melk 100 ml zonnebloemolie 2 uien, gesnippera 3 teentjes, knoflook, gesneden a 60 mKketjap manis Sap van 1 citroen nne plakjes 36 Moesson ié^. Moesson #1 juli 2011.indd 36 {©)- 22-06-11 21:24

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2011 | | pagina 36