nvrsinpitiige ketjapsaus
O culinair
Visgerecht
voor 4 personen
i P# *-■
JRoereiD|ng y MM
Snij^d^e vis^ih plakken van ongeveer
SlCk\2centimet^ dik $n bestrooi ze met
ü(Qout. Roerden baslag van de bloem,
04. het exenJSa melk en haal de stukjes
Ba v 1 j ixv
-vis erdoor Verhjrbijna alle olie in
eenpanowdan en bak de vis aan
brufn. Veeg de wadjan
r(C tfiC.h^oy"VerB^ eetlepels olie erin en
IV/y^ak ^s^^er| en knoflookplakjes
aZ^^VofeSBj^ ketjap, citroensap
enlfi0^l water toe en laat alles 5
matig vuur koken. Leg
'eWEi"!®!^ in de saus en laat
1Ay Zf ^^^5 minuten sudderen op
^achtvyur.
A
Bereidingstijd: circa 30 minuten
I INglEDItNTEN:
5o0^grdm kabeljauwfilet
1/2 theelepel zout
1 ei
50 gram bloem.
100 ml melk
100 ml zonnebloemolie
2 uien, gesnippera
3 teentjes, knoflook,
gesneden a
60 mKketjap manis
Sap van 1 citroen
nne plakjes
36 Moesson
ié^.
Moesson #1 juli 2011.indd 36 {©)- 22-06-11 21:24