met chocola en geroosterde kokosvlokken BENODIGDHEDEN (Voor 4 personen) 4 bananen in de schil 85 gram pure chocola of melkchocola dereep, in stukken gebroken. 1/2 kopje kokos-snippers (of andere toppings naar keuze, zoals gehakte nootjes of kleingesneden fruit). BEREIDING Leg de bananen zijwaarts neer. Snij de banaan voorzichtig open (snij door de schil van de banaan en door de ba naan zelf) maar zorg dat je de bodem niet raakt! Je hebt nu een snede om de chocola in te stoppen. Druk de chocolade in de banaan. Zet de bananen op een voorverwarm de grill (de laagste stand) en grill ze 5 tot 7 minuten tot de onderkant van de banaan zwart wordt en de chocola is gesmolten. Verhit, terwijl de bananen worden ge grild, een koekenpan. Doe de kokos snippers in de koekenpan, totdat ze een goudbruin randje krijgen. Af en toe omroeren. Leg de snippers daarna op een bordje. Als de bananen klaar zijn, bestrooi je ze met de kokossnippers of een andere topping naar keuze. 36 Moesson Moesson #3 september 2011.indd 36 25-08-11 16:01

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2011 | | pagina 36