met assem dressing 0 culinair BENODIGDHEDEN (Voor 4 personen) 1 komkommer, in kleine reepjes (lucifer formaat) 1 wortel, in kleine reepjes (luciferformaat) 1/2 biet, in kleine reepjes (luciferformaat) 1 tomaat, heel fijn gesneden en zonder pitjes 1 groene paprika, heel fijn gesneden 1 kleine ui, gehalveerd en in fijne ringen gesneden 20 gram fijngesneden koriander bladeren 2 eetlepels limoen- of citroensap 1 eetlepel assem-pulp, in 3 eetlepels warm water geweekt, en vervolgens uitgekne pen om het sap op te vangen. 1/2 theelepel zout BEREIDING Doe al de groenten, ui en koriander in een kom. Besprenkel ze met de limoen- en assemsap. Voeg het zout toe en roer de ingrediënten goed door elkaar. Doe de salade een half uurtje voor het serveren in de koelkast. 36 Moesson Moesson #4 oktober 2011.indd 36 -fffi! 23-09-11 12:32

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2011 | | pagina 36