Bami Soep ESüï iïmiRtnA teülfs M E&rm N n(fi) V) ffi 0 &rt M n$Vinwifr Jft f Martien Holtzappel 'Ik ben dol op soep!' Het is dan ook niet verwonderlijk dat Martien Holtzappel als favoriet gerecht uit Boekoe Bangsa koos voor de soep voor 4 personen bereidingstijd: ca. 15 minuten ff K Cy J ÊMt. WrJ l_J i 3 tenen knoflook, geperst 1 theelepel olie 200 g kipfilet, fijngesneden half kropje ijsbergsla 4 pakjes supermie 1 liter (verse) kippenbouillon vissoja naar smaak citroensap naar smaak ÊJF. 'MVi 1 -0*Jï£ 2 eetlepels bawang goreng Bak de knoflook 1 minuut in de olie, voeg de stukjes kip toe en bak ze gaar. Scheur de ijsbergsla in kleine stukken. Kook de bami volgens de aanwijzingen op het pakje en giet af. Verwarm de bouillon met de vissoja en het citroensap. Zet 4 grote kommen klaar, leg in elke kom een laagje ijsbergsla en verdeel de bami erover. Garneer met stukjes kip, giet de bouillon in de kommen en bestrooi met bawang goreng. bamisoep van actrice Giam Kwee. 'Er hoort een ontzettend mooie foto bij dit recept en het verhaal erachter is ook mooi. De slierten bami in de soep staan voor een lang leven.' 4 4 ffcpp'f-, jint '/tf.fïy hl t l hX 'j bk M pëfih0jf ih j

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2011 | | pagina 32