Sambal goreng boentjis i Ifl (Boontjes in kokosmelk) benodigdheden culinair y. Tr< Groentegerecht voor 4 personen Bereidingstijd: ca. 25 minuten ca. 15 minuten stoven 1 lombok 2 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, in plakjes 2 eetlepels olie 400 ml kokosmelk 1 eetlepel water 1 bouillonblokje 400 gram haricots verts, gehalveerd 1 salamblaadje 1 theelepel laos 1/2 theelepel trassie bereiding M Snijd de lombok over de lengte doormidden, verwij der de zaadjes. Fruit de ui, de knoflook en de lombok in de olie. Voeg de kokosmelk met het water en het bouillonblokje toe. Voeg de boontjes en de rest van de ingrediënten toe. Laat sudderen tot de boontjes beetgaar zijn. 36 Moesson Moesson #12 juni 2012.indd 36 24-05-12 22:19

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2012 | | pagina 36