Bami koah mmw M (Bamisoep) IfcH j #!l jan o i -a-s atiEfer mnMsn - i w CULINAIR gg{ Voor 4 personen Bereidingstijd ca. 15 minuten Benodigdheden 3 tenen knoflook, geperst 1 theelepel olie 200 g kipfilet, fijngesneden half kropje ijsbergsla 4 pakjes supermie 1 liter (verse) kippen bouillon vissoja naar smaak citroensap naar smaak 2 eetlepels bawang goreng - 3ÈL {ftï tÊf. M Bak de knoflook 1 minuut in de olie, voeg &KJSK1IK 1 de stukjes kip toe en bak ze gaar. Scheur de ijsbergsla in kleine stukken. Kook de bami volgens de aanwijzingen op het pakje en giet af. Verwarm de bouillon met de vissoja en het citroensap. Zet 4 grote kommen klaar, leg in elke kom een laagje ijsbergsla en verdeel de bami erover. Garneer met stukjes kip, giet de bouillon in de kommen en bestrooi met bawang goreng. Bereiding Moesson #10 april 2013.indd 36 «Li 26-03-13 13:37

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2013 | | pagina 36