Bami koah
mmw
M
(Bamisoep)
IfcH j
#!l
jan o i
-a-s
atiEfer mnMsn -
i w
CULINAIR
gg{
Voor 4 personen
Bereidingstijd ca. 15 minuten
Benodigdheden
3 tenen knoflook, geperst
1 theelepel olie
200 g kipfilet, fijngesneden
half kropje ijsbergsla
4 pakjes supermie
1 liter (verse) kippen bouillon
vissoja naar smaak
citroensap naar smaak
2 eetlepels bawang goreng
- 3ÈL {ftï tÊf. M
Bak de knoflook 1 minuut in de olie, voeg &KJSK1IK 1
de stukjes kip toe en bak ze gaar. Scheur
de ijsbergsla in kleine stukken. Kook de
bami volgens de aanwijzingen op het
pakje en giet af. Verwarm de bouillon
met de vissoja en het citroensap.
Zet 4 grote kommen klaar, leg in elke
kom een laagje ijsbergsla en verdeel
de bami erover. Garneer met stukjes
kip, giet de bouillon in de kommen en
bestrooi met bawang goreng.
Bereiding
Moesson #10 april 2013.indd 36
«Li
26-03-13 13:37