mm
a=n
T m
Orak-arik
imLiiii 1
(Kipfilet met groente en ei)
a* 5:
S
Sjt -ÏS- •S? nun
*-\-i üDHi
S» -sm- nul;
1 3DHf
*V iï*
IP» Jfc
april 2013 37
èfl» -ay |B
3S 3r58S S
aH1
^o-^n-
h2 -3& -^- bj>- J7- ju
tg *S M tm
- è*#*V>i- s> nnit
V5 ff: 1*} lJHff
'St, i*- nnli
<&f 4* 3DHV
Bijgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd ca. 25 minuten
Benodigdheden
1 grote ui, fijngesneden
2 tenen knoflook, geperst
2 eetlepels olie
1 kipfilet, in reepjes
100 g ham
3 worteltjes, grof geraspt
1/4 spitskool, fijngesneden
100 g doperwtjes
1 handje fijngesneden selderij
4 eieren
2 eetlepels vissoja
zout, peper
Bereiding
Bak de ui en knoflook in de olie in een
grote hapjespan. Voeg de reepjes kipfilet
toe, bak ze gaar. Voeg de ham en de
groente toe. Haal van het vuur. Kluts
de eieren met de vissoja, zout en peper.
Zet de pan weer op het vuur, maak
een rondje vrij in het midden van het
groente-vleesmengsel en doe daar een
—1 |-w
eetlepel olie in. Giet het geklutste ei over
het geheel, bak 1 minuut op groot vuur l=n
25 SS
en draai dan de omelet' om. Bak weer 1
t=H
minuut en roer dan alles los in stukjes
jSjïf
tot het ei droog gebakken is. Serveer
met rijst.
Moesson #10 april 2013.indd 37