mm a=n T m Orak-arik imLiiii 1 (Kipfilet met groente en ei) a* 5: S Sjt -ÏS- •S? nun *-\-i üDHi S» -sm- nul; 1 3DHf *V iï* IP» Jfc april 2013 37 èfl» -ay |B 3S 3r58S S aH1 ^o-^n- h2 -3& -^- bj>- J7- ju tg *S M tm - è*#*V>i- s> nnit V5 ff: 1*} lJHff 'St, i*- nnli <&f 4* 3DHV Bijgerecht voor 4 personen Bereidingstijd ca. 25 minuten Benodigdheden 1 grote ui, fijngesneden 2 tenen knoflook, geperst 2 eetlepels olie 1 kipfilet, in reepjes 100 g ham 3 worteltjes, grof geraspt 1/4 spitskool, fijngesneden 100 g doperwtjes 1 handje fijngesneden selderij 4 eieren 2 eetlepels vissoja zout, peper Bereiding Bak de ui en knoflook in de olie in een grote hapjespan. Voeg de reepjes kipfilet toe, bak ze gaar. Voeg de ham en de groente toe. Haal van het vuur. Kluts de eieren met de vissoja, zout en peper. Zet de pan weer op het vuur, maak een rondje vrij in het midden van het groente-vleesmengsel en doe daar een —1 |-w eetlepel olie in. Giet het geklutste ei over het geheel, bak 1 minuut op groot vuur l=n 25 SS en draai dan de omelet' om. Bak weer 1 t=H minuut en roer dan alles los in stukjes jSjïf tot het ei droog gebakken is. Serveer met rijst. Moesson #10 april 2013.indd 37

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2013 | | pagina 37