De authentieke smaakmaker van de Aziatische keuken. De Indonesische Ketjap A is al meer dan 50 jaar de meest gebruikte Oosterse smaakmaker bij de kenners. Deze volgens een authentiek familierecept geproduceerde saus is onmisbaar voor de echte Oosterse maaltijd. Bij de bereiding van deze saus wordt uitsluitend natuurlijk gebrouwen sojasaus gebruikt Tevens is Ketjap A glutenvrij. Ketjap A (Manis) is een zoete ketjap gemaakt van zuivere sojasaus en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Onmisbaar in Oosterse gerechten als nasi, bami en saté en geeft een volle smaak aan jus, soepen, sauzen en marinades. Kijk voor meer informatie op www.vanka-kawat.nl Mneccnn #11 mei 2013inHH 52 /Six 24.04.13 13 2Q a KETJAP MANIS mi KENTEL NO. 1 Gil S' fatzoet-Sweet Soy Sauce IHI SOBe Soa Sufte- Sauce tto stm pl fnh 1 I c

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2013 | | pagina 52