De authentieke
smaakmaker van
de Aziatische
keuken.
De Indonesische Ketjap A is al meer dan 50 jaar de meest
gebruikte Oosterse smaakmaker bij de kenners.
Deze volgens een authentiek familierecept geproduceerde saus is
onmisbaar voor de echte Oosterse maaltijd. Bij de bereiding van
deze saus wordt uitsluitend natuurlijk gebrouwen sojasaus gebruikt
Tevens is Ketjap A glutenvrij.
Ketjap A (Manis) is een zoete ketjap gemaakt van zuivere sojasaus
en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Onmisbaar in Oosterse
gerechten als nasi, bami en saté en geeft een volle smaak aan jus,
soepen, sauzen en marinades.
Kijk voor meer informatie op www.vanka-kawat.nl
Mneccnn #11 mei 2013inHH 52 /Six 24.04.13 13 2Q
a KETJAP MANIS
mi KENTEL NO. 1
Gil S' fatzoet-Sweet Soy Sauce
IHI SOBe Soa Sufte- Sauce tto stm
pl fnh 1 I c