kokosballetjes Benodigdheden 250 gram ketanmeel (rijstmeel) wat lauw water een paar druppels groene gebaksel kleurstof goela djawa geraspte jonge klapper Het ketanmeel wordt metlaUw water met (eventueel) het kleursel tot een vrij slap deeg gekneed^Vorm er balletjes van, zo groot als een flinke knikker. Druk in elk balletje een kuiltje, stop er een klein stukje goela djawa in en knijp het balletje dicht, maak het weer mooi rond. Zet een panwater met wat zout op. Laat het flink aan de kook komen, werp er een handvol balletjes in. Ze zijn gaar, wanneer ze boven komen drijven. Ze worden dan in koud water met wat zout gedaan, en daarna uitgeschept en in de geraspte klapper gewenteld. 34 Moesson Moesson #4 oktober 2013.indd 34 -{££1 25-09-13 15:00

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2013 | | pagina 34