Super&mlk Simpele Smoor Voor 2 personen
3 sjalotjes
1 teentje knoflook
3 eetlepels kokosolie extra vierge
1 pak Suprême Tops xl 400 gram (kant-en-
klare seitan in zachte sojasaus)
Chili Orac-kruidenmengsel
1 theelepel nootmuskaat
2 kruidnagels
Een scheut ketjap manis
Snipper de sjalotten en de knoflook fijn.
Smelt de kokosolie en bak de sjalotten en de
36 Moesson
knoflook daarin aan. Voeg na enkele minuten
de stukjes seitan toe. Roerbak en maak alles
op smaak met het Chili Orac kruidenmeng
sel. Voeg er dan de andere kruiden aan toe,
samen met de ketjap manis. Laat het geheel
ongeveer 10 minuutjes sudderen. Serveer
met gebakken uitjes en witte rijst.
Benodigdheden:
Bereiding:
Moesson #7 januari 2014.indd 36