Super&mlk Simpele Smoor Voor 2 personen 3 sjalotjes 1 teentje knoflook 3 eetlepels kokosolie extra vierge 1 pak Suprême Tops xl 400 gram (kant-en- klare seitan in zachte sojasaus) Chili Orac-kruidenmengsel 1 theelepel nootmuskaat 2 kruidnagels Een scheut ketjap manis Snipper de sjalotten en de knoflook fijn. Smelt de kokosolie en bak de sjalotten en de 36 Moesson knoflook daarin aan. Voeg na enkele minuten de stukjes seitan toe. Roerbak en maak alles op smaak met het Chili Orac kruidenmeng sel. Voeg er dan de andere kruiden aan toe, samen met de ketjap manis. Laat het geheel ongeveer 10 minuutjes sudderen. Serveer met gebakken uitjes en witte rijst. Benodigdheden: Bereiding: Moesson #7 januari 2014.indd 36

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2014 | | pagina 36