Gflroflfen met tahoe 36 Moesson Benodigdheden garnalen tahoe uien (gesnipperd) knoflook (gesnipperd) beetje trassi sambal oelek wat ketoembar wat djinten peterselie salamblaadjes beetje hete bouillon beetje assemwater olie margarine Bereiding Snijd de tahoe in blokjes en bak ze goud bruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Laat de trassi een beetje hard worden boven vuur voor het malen. Wrijf de uien, knoflook, trassi, sambal oelek, ketoembar, djinten en het assemwater tot een papje in de tjobek. Braad dit papje in olie en wat margarine. Als de geuren vrijkomen, doe de garnalen erbij, even goed omscheppen. Voeg vervolgens de tahoeblokjes toe, even omscheppen. Laat het geheel even sudderen om de garnalen te garen en voeg de salamblaadjes en een scheutje hete bouillon toe. Snijd de peterse lie fijn en doe erbij. Nog heel even sudderen en al! CULINAIR Moesson #9 maart 2014.indd 36 28-02-14 11:56

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2014 | | pagina 36