Rawon 0 0 Tonny en Nelly Pieterse koken altijd met hun speciale Ketjap Kidang Manis Het geheim van Dewata CULINAIR (Javaanse rundvleessoep) runderlappen (in blokjes) kloewek uien daun salam ketoembar daun djeroek koenjit sereh lombok laos kemirienoten 34 Moesson Benodigdheden (Tonny en Nelly Pieterse koken op z'n Indisch - op gevoel!) knoflook olie Bereidingswijze Kook het vlees in ruim water op met de sereh, laos, daun salam en daun djeroek. Laat een flinke tijd koken. Oelek de rest van de kruiden fijn in de tjobek en fruit het mengsel daarna in olie. Voeg het vervolgens toe aan het kokende vlees. Laat alles zachtjes doorko ken. Serveer de rawon met rauwe taugé en emping. Moesson #11 mei 2014indd 34 28-04-14 1007

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2014 | | pagina 34