Clibtefeistitefe Benodigdheden 1 tahoe 500 gr 1/2 tempeh 250 gr 1 sereh stengel 1 stukje verse laos 5 daoen djeroek 1 grote ui 1 theelepel koenjit 2 teentjes knoflook 1 theelepel zout 1\2 eetlepel suiker 50 gr petehbonen 1 tomaat middelgroot 200 ml kokosmelk 200 ml water scheutje olie Bereidingswijze Snijd de tahoe en tempeh in dobbelsteentjes. Even frituren en opzij leggen. Snijd dan de uien en knoflook fijn en braad het mengsel tot lichtbruin- Doe het water en de kokosmelk erbij. Sereh, laos, daoen djePoek, zout en suiker erbiuDaarna de blokjes tahoe en tempeh toevQlEen, even laten sudderen. flb het laatst de tomaat in blokjes snijden eiiae peteh erbij dotn. Serveren met witte rijst. 36 Moesson Moesson #2 augustus 2014_V4.indd 36 24-07-14 00:01

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2014 | | pagina 36