GmuMetahoe CULINAIR (Snack voor 4) Benodigdheden Gevulde tahoe: 3 sjalotten 3 teentjes knoflook 100 g Hollandse garnalen 3 takjes bladselderij 1 tl ketoembar 200 g half-om-half gehakt 2 eieren 500 gram tahoe Sambal ketjap: 1 rode peper 1 ui 4 el ketjap manis 1 citroen Bereiding Pel en snipper de sjalotten. Pel en hak de knoflook. Maal de garnalen met de sjalotten en knoflook fijn. Pluk en hak de bladselderij. Vijzel de ketoembar en meng samen met de garnalenpuree, bladselderij en een ei door het gehakt. Verwarm de olie om te frituren op 180 graden voor. Snijd de tahoe in plak ken van circa 3 centimeter dik. Snijd de plak ken diagonaal door in driehoeken. Lepel met_ een theelepel in het midden van de langste kant een kuiltje uit de tahoe. Vul de uitspa ring met het gehaktmengsel. Kluts een ei en wentel de tahoepakketjes erdoorheen. Bak de tahoe in de frituur goudbruin. Laat de tahoe uitlekken op keukenpapier. Sambal ketjap voor erbij Snijd de peper in ringen. Pel en snipper de ui en meng de ui met de peper. Voeg ketjap toe tot er een dikke saus ontstaat. Halveer de citroen en voeg citroensap naar smaak toe. november 2014 .3.3 MnPQQnn MR nn\/pmhpr 901A inrlrl 33 31-10-14 1150

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2014 | | pagina 33