'.A I I I Vouw eerst de zijkanten naar binnen, dan de onderkant en sluit het geheel als een envelopje. Zet het vuur hoog en bak het pak ketje om en om bruin. Voeg voor het bakken eventueel nog een eetlepel olie toe. Herhaal met de overige martabaks en serveer ze bruin zijn (ze moeten nog soepel aanvoelen). Zet het vuur laag, bestrijk elk vel helemaal met ongeveer 1 eetlepel losgeklopt ei en schep in het midden 2 tot 3 eetlepels vulling. Meng 5 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel sambal oelek en twee eetle pels ketjap manis door elkaar. Pers er 1 teentje knoflook boven uit. Voeg 3 takjes fijngehakte bladselderie toe. Even roerer en serveren bij de martabak! lAiorm mo+ m n rl--j l/_c -a i ic april 2015 35 Moesson #11 mei 2015 inrlrl 35 93-04-15 0920

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2015 | | pagina 35