'.A
I I I
Vouw eerst de zijkanten naar binnen, dan
de onderkant en sluit het geheel als een
envelopje. Zet het vuur hoog en bak het pak
ketje om en om bruin. Voeg voor het bakken
eventueel nog een eetlepel olie toe. Herhaal
met de overige martabaks en serveer ze
bruin zijn (ze moeten nog soepel aanvoelen).
Zet het vuur laag, bestrijk elk vel helemaal
met ongeveer 1 eetlepel losgeklopt ei en
schep in het midden 2 tot 3 eetlepels vulling.
Meng 5 eetlepels tomatenketchup, 1
eetlepel sambal oelek en twee eetle
pels ketjap manis door elkaar. Pers er 1
teentje knoflook boven uit. Voeg 3 takjes
fijngehakte bladselderie toe. Even roerer
en serveren bij de martabak!
lAiorm mo+ m n rl--j l/_c -a i ic
april 2015 35
Moesson #11 mei 2015 inrlrl 35
93-04-15 0920