Tetoh-joteh &V <S! CULINAIR lillill M (visgerecht met ketjap-sambal saus) Benodigdheden 2 forelfilets of makreelfilets 1 kopje ketjap A 1 kleine rode ui in fijne reepjes 2 eetlepels sambal badjak Flower Brand sap van 2 limoenen een paar kemangi-blaadjes (tropische basilicum) 1 rode lombok Bereiding Schenk de ketjap in een kom, voeg daarbij de in dunne reepjes gesneden rode ui, de sam bal badjak en het sap van de limoenen. Meng alles goed totdat er een mooie saus ontstaat. Leg de vis op een bord, giet de saus erover, en garneer het gerecht met de fijn gesneden rode lombok en kemangi-blaadjes. Heerlijk met witte rijst en 't liefst makan tangan - eten met je handen! 34 Moesson Moesson #12 juni 2015 (nieuw).indd 34 20-05-15 13:51

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2015 | | pagina 34