Kwee btefea 34 Moesson Moesson #5 november 2015.indd 34 28-10-15 14:43 (pisang uit de oven onder een deksel van pisangblad) Dessert voor 4 personen Bereidingstijd circa 55 minuten* Bereiding Verwarm de oven voor op 150 graden. Verwarm de goela djawa met de ko kosmelk tot de suiker he lemaal is opgelost. Laat het mengsel afkoelen en roer dan het ketanmeel en het zout erdoor. Vet een langwerpig ovenschaaltje in en leg de pisangs onder in de schaal. Schenk het kokosbeslag erover. Dek af met het pisangblad en schuif de schaal in de oven. Laat de kwee in on- 45 minuten garen. Verwijder het pisangblad en serveer. Lekker met een bolletje vanille-ijs. Benodigdheden 125 gram goela djawa, geraspt 400 ml kokosmelk 50 gram ketanmeel mespunt zout 2 eetlepels zonnebloemolie 2 rijpe pisangs. Geschild en in de lengte gehalveerd 2 stukken pisangblad gewassen

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2015 | | pagina 34