Frikadel ikan BOEKOEBAGOES. Word deze maand Moesson abonnee en krijg Boekoe Baqoes cadeau! Blader snel naar blz. 49 voor de aanbieding! CULINAIR he mooiste recept.^ familieverhalen rJi ■n i aTl1. Boekoe Bagoes bevat de mooiste recepten en familieverhalen uit Boekoe Kita en Boekoe Bangsa Door Harold Pereira, Mirjam van der Rijst en Eveline Stoel TERRA: 245 pagina's (paperback) ISBN: 978 90 8989 659 9 Prijs: 20,- i (Viskoekjes van tante Fien) Snack (circa 10 stuks) Bereidingstijd circa 35 minuten 1 pak koolvis (4 stuks) 150 gram kleine garnalen 200 gram surimi-snippers 1 rode ui, gesnipperd 3 teentjes knoflook, in plakjes 5 slierten bieslook, fijngesneden wat muntblaadjes, fijngesneden peper sap van een halve citroen 2 bouillonblokjes, verkruimeld 200 gram meel 1 ei scheutje melk scheutje water snufje nootmuskaat zout 500 ml zonnebloemolie Bereiding Snijd de koolvis in blokjes en snijd de garnalen fijn. Meng de stukjes koolvis en garnaal met de surimi-snippers. Voeg ui, knof look, bieslook en munt aan het vismengsel toe. Breng op smaak met zout en peper, citroensap en bouillonblokjes. Maak een beslag van het meel, het ei, de melk en het water, een snufje noot muskaat en wat zout. Roer het vismengsel door het beslag. Vorm koekjes met behulp van een lepel en frituur de koekjes in niet te hete olie goudbruin. Serveer ze met loempiasaus. 36 Moesson 1 r Moesson #5 novemher 9615inrlrl 36 98-16-15 1443

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2015 | | pagina 36