Pmdang koemng
Zsak aüfm ©ma M kan
OMA
Gele visschotel
- ;l Jm
Word deze
maand Moesson-abonnee
en krijg Zoals alleen oma
dat kan cadeau!
Blader snel naar blz. 49
voor de aanbieding!
CULINAIR
authentieke
familierecepten
Deze recepten van Oma Paula (en nog meer
Indische oma's) staan in Zoals alleen oma dat kan;
authentieke familierecepten uit de Indische keuken
van Danny Jansen. Natuurlijk is er ook 'n plekje
voor Danny's eigen oma, Oma Prul.
24Kitchen, 239 pagina's (gebonden), 24,95
600 gram kabeljauwfilet
4 uien
5 teentjes knoflook
1 rode peper
||rK
1 centimeter laos
f1 theelepel koenjit
Zonnebloemolie
750 ml water
5 tomaten
2 daoen salam
1 theelepel assem
Snijd de kabeljauw in blokjes van 4 x 4
centimeter. Pel en snijd de uien en knof
look in stukken. Snijd de peper in stuk
jes. Maal de uien, knoflook, peper, laos
en koenjit fijn in een foodprocessor of
gebruik de tjobek en oelekan. Verhit een
scheut zonnebloemolie in een pan de
gemalen ingrediënten op middelhoog
vuur lichtbruin. Voeg het water tóe en
breng aan de kook. Snijd de tomaten
in stukjes en voeg samen met daoen
salam en assem toe aan de pan. Laat
5 minuten tegen de kook aan trekken.
Voeg de vis toe en breng opnieuw aan
de kook. Roer voorzichtig, zodat je de
kabeljauw niet kapot roert, en laat de
vis in circa 5 minuten gaar worden.
36 Moesson
OotiL U-UpL
rOö r lAyi lo/91/ r Sï rO11
Moesson #6 deoemher ?n15inrlrl 36
24-11-15 1851