Pmdang koemng Zsak aüfm ©ma M kan OMA Gele visschotel - ;l Jm Word deze maand Moesson-abonnee en krijg Zoals alleen oma dat kan cadeau! Blader snel naar blz. 49 voor de aanbieding! CULINAIR authentieke familierecepten Deze recepten van Oma Paula (en nog meer Indische oma's) staan in Zoals alleen oma dat kan; authentieke familierecepten uit de Indische keuken van Danny Jansen. Natuurlijk is er ook 'n plekje voor Danny's eigen oma, Oma Prul. 24Kitchen, 239 pagina's (gebonden), 24,95 600 gram kabeljauwfilet 4 uien 5 teentjes knoflook 1 rode peper ||rK 1 centimeter laos f1 theelepel koenjit Zonnebloemolie 750 ml water 5 tomaten 2 daoen salam 1 theelepel assem Snijd de kabeljauw in blokjes van 4 x 4 centimeter. Pel en snijd de uien en knof look in stukken. Snijd de peper in stuk jes. Maal de uien, knoflook, peper, laos en koenjit fijn in een foodprocessor of gebruik de tjobek en oelekan. Verhit een scheut zonnebloemolie in een pan de gemalen ingrediënten op middelhoog vuur lichtbruin. Voeg het water tóe en breng aan de kook. Snijd de tomaten in stukjes en voeg samen met daoen salam en assem toe aan de pan. Laat 5 minuten tegen de kook aan trekken. Voeg de vis toe en breng opnieuw aan de kook. Roer voorzichtig, zodat je de kabeljauw niet kapot roert, en laat de vis in circa 5 minuten gaar worden. 36 Moesson OotiL U-UpL rOö r lAyi lo/91/ r Sï rO11 Moesson #6 deoemher ?n15inrlrl 36 24-11-15 1851

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2015 | | pagina 36