1 Honing un temOrn&ouA, W It l\ Verhit de olie in de wok. Fruit de fijngesne- maart 2016 33 CULINAIR Bereiding JiifW Verwijder de zaadjes eq zaadlijsten uit de rode peper en snijd de peper in ringen. Pel' de knoflook en de ui enlsnijd ze in fijne dunne ringen. Schil en halvéer de laos en djahé. 1 k Spa sereh en ninuten. den ui, de knoflook, de Spaanse peper, laos, djahé, gekneusde sereh en daun salam in de olie gedurende 2 minu Afblussen met citroensap, voeg vervolgens de haring in tomatensaus erbij. Verwarm de vis nog 3 minuten en schep het geheel voorzichtig om. (4 personen, bereidingstijd 30 minuten) 1 ui 2 teentjes knoflook 1 Spaanse pepUP 2 cm laos 2 cm djahé 1 stengel sereh 2 daun salam 1 citroen 1 takje lavas of een bouillonblokje Peper en zout 3-4 eetlepels plantaardige olie 2 blikjes haring in tomatensaus Moesson #9 maart ?01fiindd 33 ?3-0?-1fi 1551

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2016 | | pagina 33