1
Honing un temOrn&ouA,
W It l\
Verhit de olie in de wok. Fruit de fijngesne-
maart 2016 33
CULINAIR
Bereiding JiifW
Verwijder de zaadjes eq zaadlijsten uit de
rode peper en snijd de peper in ringen. Pel' de
knoflook en de ui enlsnijd ze in fijne dunne
ringen. Schil en halvéer de laos en djahé.
1 k Spa
sereh en
ninuten.
den ui, de knoflook, de Spaanse peper, laos,
djahé, gekneusde sereh en daun salam in de
olie gedurende 2 minu
Afblussen met citroensap, voeg vervolgens
de haring in tomatensaus erbij. Verwarm
de vis nog 3 minuten en schep het geheel
voorzichtig om.
(4 personen, bereidingstijd 30 minuten)
1 ui
2 teentjes knoflook
1 Spaanse pepUP
2 cm laos
2 cm djahé
1 stengel sereh
2 daun salam
1 citroen
1 takje lavas of een bouillonblokje
Peper en zout
3-4 eetlepels plantaardige olie
2 blikjes haring in tomatensaus
Moesson #9 maart ?01fiindd 33
?3-0?-1fi 1551