Tahoe tempeh katjang pandjang 0 (Tahoe en tempeh met kousenband) 4 sjalotten 2 tenen knoflook 3 lomboks 3 cm djahé 34 Moesson Snijd de kousenband en de tomaat in stukjes van ongeveer 3 centime ter Snijd de tahoe en de tempeh in kleine blokjes. Verhit ruim olie in een wok en frituur hierin eerst de tempeh en dan de tahoe goud bruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Haal de olie uit de wok. Snijd de sjalotten, lomboks en knoflook fijn. Schil de djahé en snijd in stukjes. Maak de sjalotten, knoflook, lomboks en tomaat in een tjobek of foodprocessor fijn tot een smeuïge boemboe. Verhit 2 eetlepels olie in de wok en bak hierin de boemboe 3 minuten. Voeg de gesneden djahé en de salam toe. Voeg de kousenband en het kopje bouillon toe. Stoof de kousenband beetgaar in 5 minuten. Zet het vuur uit en roer de tempeh en tahoe erdoor. Moesson #10 april 2016.indd 34 {©)- 22-03-16 16:12 Benodigdheden 400 gram kousenband 200 gram tempeh blok tahoe i salamblaadje i kopje water met bouillonblokje, of i kopje bouillon olie, om te bakken Voor de boemboe of i theelepel poeder i tomaat Bereiding

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2016 | | pagina 34