Oma Betty ia
de Msessea-stond,
ri
Betty van Enst is ook de smaakmaker van de producten
van Vanka Kawat en daarom kookt ze in de Moesson
stand nummer 1222 op de Tong Tong Fair. Kom ook:
woensdag 1 en vrijdag 3 juni om 17.00 uur.
Houd Moessons Facebookpagina in de gaten!
Benodigdheden
225 g tahoe
225 g tempé
zonnebloemolie
100 g peultjes
1 rode peper
2 el sambal badjak
ketjap manis
100 g taugé
Bereiding
Snijd de tahoe en tempé in driehoekjes. Verhit
een scheut zonnebloemolie in een pan en bak
de driehoekjes krokant. Laat ze uitlekken op
keukenpapier. Maak de peultjes schoon en
snijd ze in dunne reepjes. Snijd de peper in
ringetjes. Verhit een scheut zonnebloemolie
in een wadjan, bak de peultjes beetgaar en
voeg de sambal toe. Voeg tempé en tahoe toe
en schenk er een flinke scheut ketjap bij. Voeg
de taugé en peper toe en bak kort mee, zodat
de taugé lekker knapperig blijft.
36 Moesson
Moesson #11 mei 2016 (origineel).indd 36
26-04-16 16:28