Oma Betty ia de Msessea-stond, ri Betty van Enst is ook de smaakmaker van de producten van Vanka Kawat en daarom kookt ze in de Moesson stand nummer 1222 op de Tong Tong Fair. Kom ook: woensdag 1 en vrijdag 3 juni om 17.00 uur. Houd Moessons Facebookpagina in de gaten! Benodigdheden 225 g tahoe 225 g tempé zonnebloemolie 100 g peultjes 1 rode peper 2 el sambal badjak ketjap manis 100 g taugé Bereiding Snijd de tahoe en tempé in driehoekjes. Verhit een scheut zonnebloemolie in een pan en bak de driehoekjes krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Maak de peultjes schoon en snijd ze in dunne reepjes. Snijd de peper in ringetjes. Verhit een scheut zonnebloemolie in een wadjan, bak de peultjes beetgaar en voeg de sambal toe. Voeg tempé en tahoe toe en schenk er een flinke scheut ketjap bij. Voeg de taugé en peper toe en bak kort mee, zodat de taugé lekker knapperig blijft. 36 Moesson Moesson #11 mei 2016 (origineel).indd 36 26-04-16 16:28

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2016 | | pagina 36