Met Seitan Tops van Bertyn terug naar de wortels van onze voeding: eerlijk, authentiek, vegan en eiwitrijk SK2SSS3 M* StlTAN j§HB~200 bertyn rm 44 Bertyn seitan is erg lekker! thmdw Qvrèko-^ Gezond genieten met de vegan Seitan Tops van Bertyn Seitan betekent letterlijk "gemaakt van eiwitten". De seitanmakers van Bertyn vervaardigen al drie generaties lang deze authentieke seitan zoals de boeddhisten dat eeuwen geleden deden. Bertyn bereidt haar Seitan Tops met Oberkulmer Rotkorn spelt en Manitoba tarwe. Onweerstaanbaar lekkere seitan met een mooie textuur. Koolhydraatarm, Supervoeding, 100% bio, 100% vegan, 0% junk, 0% genetisch gemanipuleerde organismen. Proef de vijf vlees- en visvervangers 1. Gourmet Tops (400g): spelt seitan met een culinaire uien confit in witte wijnsaus. 2. Satay Tops (400g): spelt seitan met oosterse pindasaus. 3. Suprème Tops XL (400g): tarwe seitan in een fijne sojasaus. 4. Teriyaki Protein Tops (200g): spelt seitan in een nieuwe teriyaki marinade. 5. Gula Java Chili Protein Tops (200g): spelt seitan in nieuwe, licht zoete, milde chilisaus. Deze twee laatste zijn vernieuwd: met 50% minder kokosbloesemsuiker en in een kleinere verpakking van 200g. Heerlijke gerechten met stukjes koolhydraatarme en eiwitrijke seitan Combineer de Bertyn Tops met salades, noedels, en rijst. In een wrap of op een taco. Werk af met groentjes, geraspte kaas en nacho's. Bertyn is de lekkere vlees- en visvervanger met lagere ecologische voetafdruk. Weinig calorieën en ideaal voor de slanke lijn. Makkelijk te bereiden. In het koelvak van je biowinkel of thuisgeleverd via www.amanvida.eu. "Wat is seitan?" Bekijk het filmpje op www.watisseitan.nl. Info, inschrijven nieuwsbrief en recepten: www.bertyn.eu mei cote, A Nieuw AUTHENTIEKE SEITAN mmrniMK K;y^ÊimmÊ(é; 'V Eén van de lekkerste die ik heb geprobeerd. De textuur is perfect. Die met de chili is uitzonderlijk goed. Mmmm...lekker!" Chef-kok bij Vegan Sundays authentic .o-ikral/lOOg SPElT PINKEL - ÉPEAUTRE BERTYN RFRTYN Moesson #2 augustus.indd 2 20-07-16 1716

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2016 | | pagina 2