Moesson's kookboeken top 10 SOUL D Balistyle Chef Selamat makan Vegetarisch Indonesisch kookboek Groot Indonesisch kookboek Sambals sauzen Soul food Groot donesisch okboek Te bestellen in de Moesson shop www.moesson.nl/shop Rob van Gasselt en Hans Bakema raakten gefascineerd door de kleuren, geuren en smaken van Bali. Voor Balistyle Chef hebben ze inspiratie gehaald uit Balinese recepten, tradities en ceremonies, waar ze vervolgens hun eigen, persoonlijke draai aan hebben gegeven. Van de prachtige fotografie alleen al loopt het water je in de mond! Prijs: 24,50 In Selamat makan verkent Ciska Cress de oorspronkelijke Indonesische keuken en gaat ze op Java, Bali en Sumatra op zoek naar authentieke recepten en bereidingswijzen. Laat je verrassen door gerechten met kikkerbilletjes, orgaanvlees, inktvis en nog veel meer! Met veel uitleg en duidelijke instructies, dus ook geschikt voor de minder ervaren chefs. Prijs: 17,99 Wie denkt dat je alleen maar lekker Indisch kan koken met vlees, kip of vis, heeft het helemaal mis. Ciska Cress laat zien dat je met groente, eieren, tahoe en tempé ook heerlijke, complete rijsttafels kan maken. Er staan meer dan 200 vegetarische recepten in het Vegetarisch Indonesisch kookboek; genoeg om eindeloos mee te variëren! Prijs: 17,99 De enige echte kookbijbel van Beb Vuyk! Voor het eerst uitgegeven in 1973 en na 44 drukken nog steeds populair. En terecht! Het Groot Indonesisch kookboek bevat honderden recepten, zowel voor beginners als doorgewinterde kokkies. Een must have voor alle liefhebbers van de Indische keuken. Prijs: 29,99 DE VROUW MET DE BAARD De keuze in sambals in de toko of supermarkt is enorm, maar het is natuurlijk veel leuker en lekkerder om zelf te maken! In Sambals sauzen legt de te jong overleden Ciska Cress op een toegankelijke, beknopte manier uit wat de basis is van een goede sambal en hoe je zelf de heerlijkste sauzen uit je mouw schudt. Prijs: 8,99 02 MOESSON Kookduo Mas van Putten en Carl Lemette maakten onder de naam De Vrouw met de Baard het kleurrijke kookboek Soul food. Hartverwarmende, eenvoudige gerechten die mensen bij elkaar brengen en altijd smaken naar meer. Een boek waar je blij van wordt! Prijs: 23,50 KOKEN ME" 'EE NAAR BALI Originele recepten en menusuggesties

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2019 | | pagina 2