Deze milde extra vierge olijfolie van Arbequina olijven met Boletus Edulis paddenstoel is jouw topchef-geheim voor een perfect gerecht f f n r a ^^■RWAMAN (VEGAN) (BIO. G RATI Sjouw nieuwe Amanprana brochure Oli d'oliva verge extra Arbequina de Catalunya ceps BOLETUS EDULIS NIEUW van AMANPRANA: deze extra vierge Arbequina olijfolie met Boletus paddenstoel geeft culinaire verfijning aan elk recept. Arbequina is de olijvenvariëteit met de milde smaak van een specifieke terroir De Arbequina olijf is de oude olijvensoort die bekend staat om haar zachte smaak. Deze heerlijke 100% extra vierge olijfolie heeft een bijzonder mooi verhaal dat zijn oorsprong vindt in Catalonië. Sinds 2007 brengt de Migjorn olijfgaard in Navas jaarlijks een uitzonderlijke oogst bio- olijven voort. In het microklimaat van de vallei op 600 meter hoogte, bloeien de Arbequina olijfbomen. De olijfgaard is omgeven door dennen en lokale fauna. Een landsynergie die een milde, frisse en ietwat kruidige olijfolie met veel chlorofyl kenmerkt. Gezondheid staat centraal vanaf hun bio teelt, het koud persen, tot het bottelen in donkere glazen flessen. .O? De combinatie van Arbequina met Boletus paddenstoel is ronduit culinair Wat een evenwichtig en heerlijke olie! Deze extra vierge Arbequina olijfolie met Boletus Edulis (ook wel eekhoorn tjesbrood of porcini genoemd) is zijdezacht, fruitig en zon der bitterheid. Uiteraard tolereren we geen toegevoegd aroma. En toch heeft deze olie een vol aroma van de Bole tus Edulis paddestoel die mee in de fles zit. Essentieel in het mediterrane dieet en de juiste finishing touch voor uw recepten Topkoks voegen met een wijds handgebaar enkele flinke scheuten Arbequina Boletus olie toe net voor het opdienen. Deze gezonde olie is perfect voor het bereiden van je favoriete gerechten. Een stuk ambachtelijk brood met deze Arbequina Boletus olie is al een feest op zich. Pasta, risotto en salades worden naar een hoger niveau verheven. Een recept met champignons wordt een hemelse belevenis als je deze olie toevoegt. Deze uitstekende extra vierge olijfolie maakt deel uit van het beroemde mediterrane dieet en is rijk aan antioxidanten en omega-9. Lage zuurtegraad en peroxidatie. Amanprana is een klein familiaal bio-bedrijf. 'Voeding als medicijn', 'Red de Zee', 'Doe niet op je huid wat je niet eten kan' en het 'cradle to cradle' kringloopproces staan hoog in het vaandel. Etiketten en lijm zijn composteerbaar. Verpakking in glas of papier, nooit plastic. Alleen de beste kwaliteit. Ingrediënten traceerbaar. We verkiezen fairtrade: de telers zijn onze helden. 56 pagina's informatie over de filosofie van Amanprana en over onze producten. Een mooie brochure met veel foto's. f p, r\/\[>/\ Amanprana is verkrijgbaar in je natuurwinkel. Info, recepten en inschrijven op de nieuwsbrief: SERENE LEVENSKRACHT www.amanprana.eu

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2019 | | pagina 20