Moesson's kookboeken kookboek 17,99 I VEGETARISCH Indonesisch De smaak van de Sawa Pascal Jalhay's Baru Belanda Te bestellen in de Moesson shop www.moesson.nl/shop Basisboek Indonesisch Zoals alleen oma dat kan Selamat makan Vegetarisch Indonesisch kookboek VANAF 27 MEI VER KRIJGBAAR! OMA Originele recepten en menusuggesties Al jarenlang runt Betty van Bokhoven-van Enst samen met haar schoonzoon Allard Sieburgh Smaakstudio De Sawa in Delft, waar ze IndIsche gerechten serveren met een Hollandse twist. Deze recepten en de bijzondere verhalen erachter zijn nu bij elkaar gebracht in het prachtig geïllustreer de De smaak van de Sawa. Daarnaast geeft topsommelier Sieburgh ook nog verrassen de wijntips voor de complete Sawa ervaring! Prijs: 30,- Dé Indisch culinaire must-have van dit moment waarin topchef Pascal Jalhay zijn interpretatie van Indische klassiekers brengt. Met bijdragen van o.a. Danny Jansen, Jermain de Rozario en Arjuna Besemboen! Prijs: 29,99 Heel Holland Bakt-finalist Francis Kuijk gaat aan de slag met haar Indonesische roots. In Basisboek Indonesisch vind je 130 van haar lievelingsrecepten, stap voor stap uitgelegd! Mooi boek voor de minder ervaren chefs, of voor iedereen die zijn Indische kookkennis nog eens op wil frissen. Prijs: 30,95 02 MOESSON Voor het tv-programma Zoals alleen oma dat kan kookte chef Danny Jansen samen met verschillende Indische oma's hun favoriete gerechten. In dit kookboek delen ze hun familiegeheimen, tips en recepten voor zes verschillende rijsttafels. Mooie verhalen en bijzondere recepten die voor altijd bewaard moeten blijven. Prijs: 25,99 In Selamat makan verkent Ciska Cress de oorspronkelijke Indonesische keuken en gaat ze op Java, Bali en Sumatra op zoek naar authentieke recepten en bereidingswijzen. Laat je verrassen door gerechten met kikkerbilletjes, orgaanvlees, inktvis en nog veel meer! Met veel uitleg en duidelijke instructies, dus ook geschikt voor de minder ervaren chefs. Prijs: 17,99 Wie denkt dat je alleen maar lekker Indisch kan koken met vlees, kip of vis, heeft het helemaal mis. Ciska Cress laat zien dat je met groente, eieren, tahoe en tempé ook heerlijke, complete rijsttafels kan maken. Er staan meer dan 200 vegetarische recepten in het Vegetarisch Indonesisch kookboek; genoeg om eindeloos mee te variëren! Prijs: 17,99 PflNMTJflNSCM

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2019 | | pagina 2