Moesson's kookboeken
kookboek
Vegetarisch
Indonesisch kookboek
Basisboek Indonesisch
Zoals alleen oma dat kan
De smaak van de Sawa
Selamat makan
Pascal Jalhay's Baru Belanda
17,99
OMA
VEGETARISCH
Indonesisch
Te bestellen in de Moesson shop www.moesson.nl/shop
WIe denkt dat je alleen maar lekker Indisch
kan koken met vlees, kip of vis, heeft het
helemaal mis. Ciska Cress laat zien dat je met
groente, eieren, tahoe en tempé ook heerlijke,
complete rijsttafels kan maken. Er staan
meer dan 200 vegetarische recepten in het
Vegetarisch Indonesisch kookboekgenoeg
om eindeloos mee te variëren!
Prijs: 17,99
Heel Holland Bakt-finalist Francis Kuijk gaat
aan de slag met haar Indonesische roots. In
Basisboek Indonesisch vind je 130 van haar
lievelingsrecepten, stap voor stap uitgelegd!
Mooi boek voor de minder ervaren chefs, of
voor iedereen die zijn Indische kookkennis
nog eens op wil frissen. Prijs: 30,95
02 MOESSON
Voor het tv-programma Zoals alleen oma
dat kan kookte chef Danny Jansen samen
met verschillende Indische oma's hun
favoriete gerechten. In dit kookboek delen
ze hun familiegeheimen, tips en recepten
voor zes verschillende rijsttafels. Mooie
verhalen en bijzondere recepten die voor
altijd bewaard moeten blijven.
Prijs: 25,99
Al jarenlang runt Betty van Bokhoven-van
Enst samen met haar schoonzoon Allard
Sieburgh Smaakstudio De Sawa in Delft,
waar ze Indische gerechten serveren met
een Hollandse twist. Deze recepten en de
bijzondere verhalen erachter zijn nu bij
elkaar gebracht in het prachtig geïllustreer
de De smaak van de Sawa. Daarnaast geeft
topsommelier Sieburgh ook nog verrassen
de wijntips voor de complete Sawa
ervaring! Prijs: 30,-
In Selamat makan verkent Ciska Cress de
oorspronkelijke Indonesische keuken en gaat
ze op Java, Bali en Sumatra op zoek naar
authentieke recepten en bereidingswijzen. Laat
je verrassen door gerechten met kikkerbilletjes,
orgaanvlees, inktvis en nog veel meer! Met
veel uitleg en duidelijke instructies, dus ook
geschikt voor de minder ervaren chefs.
Prijs: 17,99
Dé Indisch culinaire must-have van dit
moment waarin topchef Pascal Jalhay zijn
interpretatie van Indische klassiekers brengt.
Met bijdragen van o.a. Danny Jansen, Jermain
de Rozario en Arjuna Besemboen!
Prijs: 29,99
Originele recepten en menusuggesties
zoals alleen-
PflhriT jflfiscn
familierecepten