Dadar manis boemboeasin De Sawa Geen zin om te koken, maar liever proeven? Schrijf je via de facebook pagina van De Sawa in voor een aanschuiftafel! erwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed en ovenschaal van ongeveer 12 bij 22 m^m^ÊÊtÊÊÊÈHeLr. Knip de hidtlo&k van'de eieren in^ een mengkam mn knoembar en zout naar smaak los. screme De Sawa, Rietveld 21 in Delft. Smaak van De Sawa Door Nico Jouwe en Inge van der Helm Ef Ef Media: 160 Pagina's (gebonden) ISBN: 9789082128536 Prijs: 30,- (bij www.moesson.nl verkrijgbaar!) .Ui I Restaurant De Sawa is een smaakstudio en een proeftuin die traditie in ere houdt en tegelijkertijd nieuwe recepten en smaken ontwikkelt. Tijdens de aanschuiftafels van De Sawa komt altijd een driegangenmenu op tafel met bijpassende wijnen. In het kookboek Smaak van De Sawa delen Betty van Enst en Allard Sieburgh al hun geheime recepten met ie! 38 l MOESSON

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2019 | | pagina 38