Dadar manis boemboeasin
De Sawa
Geen zin om te koken,
maar liever proeven?
Schrijf je via de facebook
pagina van De Sawa in
voor een aanschuiftafel!
erwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed en ovenschaal van ongeveer 12 bij 22
m^m^ÊÊtÊÊÊÈHeLr. Knip de hidtlo&k van'de eieren in^ een mengkam mn
knoembar en zout naar smaak los.
screme
De Sawa, Rietveld 21
in Delft.
Smaak van De Sawa
Door Nico Jouwe en Inge van der Helm
Ef Ef Media: 160 Pagina's (gebonden)
ISBN: 9789082128536
Prijs: 30,- (bij www.moesson.nl verkrijgbaar!)
.Ui I
Restaurant De Sawa is een smaakstudio en
een proeftuin die traditie in ere houdt en
tegelijkertijd nieuwe recepten en smaken
ontwikkelt. Tijdens de aanschuiftafels van De
Sawa komt altijd een driegangenmenu op tafel
met bijpassende wijnen. In het kookboek Smaak
van De Sawa delen Betty van Enst en Allard
Sieburgh al hun geheime recepten met ie!
38 l MOESSON