Vegetarisch Indonesisch kookboek kookboek De smaak van de Sawa Indorock Baru Belanda Alle Indische keukengeheimen Sambals sauzen 17,99 .J.E jISCHE KEUKEN GEHEIMEN vegetarisch Indonesisch Prijs: 8,99 Prijs: 34,99 Prijs: 29,99 Prijs: 29,99 Bestellen? Maak het bedrag plus 2 euro verzendkosten over op NL77INGB 0000 006685 t.n.v. Moesson in Amersfoort en o.v.v. de titel van de cd of dvd. Vergeet niet uw naam en adres er apart bij te vermelden! U krijgt de dvd's dan zo spoedig mogelijk thuisgestuurd. Bestellen via onze online shop kan natuurlijk ook: www.moesson.nl Druk- en zetfouten voorbehouden Steun Moesson en koop je Indische boeken op www.moesson.nl JEFF KEASBERRY RECEPTEN EN VERHALEN VAN DRIE GENERATIES KEASBERRY Originele recepten en menusuggesties De keuze in sambals in de toko of supermarkt is enorm, maar het is natuurlijk veel leuker en lekkerder om zelf te maken! In Sambals sauzen legt Ciska Cress op een toegankelijke, beknopte manier uit wat de basis is van een goede sambal en hoe je zelf de heerlijkste sauzen uit je mouw schudt. Een boek over eten is nog nooit zo swingend geweest! Culinair multi-talent Vanja van der Leeden reisde samen met food-fotograaf Remko Kraaijeveld door Bali en Java op zoek naar de beste recepten. De Indonesische keuken met een moderne twist van Vanja: dat moet je geproefd hebben! Wie denkt dat je alleen maar lekker Indisch kan koken met vlees, kip of vis, heeft het helemaal mis. Ciska Cress laat zien dat je met groente, eieren, tahoe en tempé ook heerlijke, complete rijsttafels kan maken. Er staan meer dan 200 vegetarisch recepten in het Vege tarisch Indonesisch kookboekgenoeg om eindeloos mee te variëren! Prijs: 17,99 Dé Indische culinaire must-have van dit mo ment! Topchef Pascal Jalhay brengt in Baru Belanda zijn moderne, persoonlijke interpreta tie van Indische klassiekers en tilt daarmee de gerechten naar sterrenniveau. Met bijdragen van o.a. Danny Jansen, Jermain de Rozario en Arjuna Besemboen! De familie Keasberry is een begrip in culinair Indisch Nederland. Oma Keasberry opende in 1954 restaurant Djokja in Amsterdam en in de jaren '70 bracht ze een boekje uit met haar keukengeheimen. Kleinzoon Jen Keasberry, auteur van verschillende kookboeken, stak het boekje in een nieuw jasje en voegde foto's, verhalen en recepten van drie generaties Keasberry toe. Al jarenlang runt Betty van Bokhoven - van Enst samen met haar schoonzoon Allard Sieburgh Smaakstudio De Sawa in Delft, waar ze Indische gerechten serveren met een Hollandse twist. Deze recepten en de bijzondere verhalen erach ter zijn nu bij elkaar gebracht in het prachtig geïllustreerde De smaak van de Sawa. Daarnaast geeft topsommelier Sieburgh ook nog verras sende wijntips voor de complete Sawa-ervaring! Prijs: 30,- OKTOBER 03

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2019 | | pagina 3