Vegetarisch
Indonesisch kookboek
kookboek
De smaak van de Sawa
Indorock
Baru Belanda
Alle Indische
keukengeheimen
Sambals sauzen
17,99
.J.E
jISCHE
KEUKEN
GEHEIMEN
vegetarisch
Indonesisch
Prijs: 8,99
Prijs: 34,99
Prijs: 29,99
Prijs: 29,99
Bestellen? Maak het bedrag plus 2 euro verzendkosten over op NL77INGB 0000 006685 t.n.v. Moesson in Amersfoort en o.v.v. de titel van
de cd of dvd. Vergeet niet uw naam en adres er apart bij te vermelden! U krijgt de dvd's dan zo spoedig mogelijk thuisgestuurd. Bestellen via onze
online shop kan natuurlijk ook: www.moesson.nl Druk- en zetfouten voorbehouden
Steun Moesson en
koop je Indische boeken
op www.moesson.nl
JEFF KEASBERRY
RECEPTEN EN VERHALEN
VAN DRIE GENERATIES
KEASBERRY
Originele recepten en menusuggesties
De keuze in sambals in de toko of supermarkt
is enorm, maar het is natuurlijk veel leuker
en lekkerder om zelf te maken! In Sambals
sauzen legt Ciska Cress op een toegankelijke,
beknopte manier uit wat de basis is van een
goede sambal en hoe je zelf de heerlijkste
sauzen uit je mouw schudt.
Een boek over eten is nog nooit zo swingend
geweest! Culinair multi-talent Vanja van der
Leeden reisde samen met food-fotograaf
Remko Kraaijeveld door Bali en Java op zoek
naar de beste recepten. De Indonesische
keuken met een moderne twist van Vanja: dat
moet je geproefd hebben!
Wie denkt dat je alleen maar lekker Indisch
kan koken met vlees, kip of vis, heeft het
helemaal mis. Ciska Cress laat zien dat je met
groente, eieren, tahoe en tempé ook heerlijke,
complete rijsttafels kan maken. Er staan meer
dan 200 vegetarisch recepten in het Vege
tarisch Indonesisch kookboekgenoeg om
eindeloos mee te variëren!
Prijs: 17,99
Dé Indische culinaire must-have van dit mo
ment! Topchef Pascal Jalhay brengt in Baru
Belanda zijn moderne, persoonlijke interpreta
tie van Indische klassiekers en tilt daarmee de
gerechten naar sterrenniveau. Met bijdragen
van o.a. Danny Jansen, Jermain de Rozario en
Arjuna Besemboen!
De familie Keasberry is een begrip in culinair
Indisch Nederland. Oma Keasberry opende in
1954 restaurant Djokja in Amsterdam en in de
jaren '70 bracht ze een boekje uit met haar
keukengeheimen. Kleinzoon Jen Keasberry,
auteur van verschillende kookboeken, stak het
boekje in een nieuw jasje en voegde foto's,
verhalen en recepten van drie generaties
Keasberry toe.
Al jarenlang runt Betty van Bokhoven - van Enst
samen met haar schoonzoon Allard Sieburgh
Smaakstudio De Sawa in Delft, waar ze Indische
gerechten serveren met een Hollandse twist.
Deze recepten en de bijzondere verhalen erach
ter zijn nu bij elkaar gebracht in het prachtig
geïllustreerde De smaak van de Sawa. Daarnaast
geeft topsommelier Sieburgh ook nog verras
sende wijntips voor de complete Sawa-ervaring!
Prijs: 30,-
OKTOBER 03