BLAUW Blauw: authentieke Indonesische gerechten BOEKEN w Alle Indische keukengeheimen De smaak van de Sawa Groot Indonesisch kookboek Basisboek Indonesisch Indorock 25,99 Groot donesisch ookboek Steun Moesson en koop je Indische boeken alLE wliCHE a.UKEIÏ QEHEIMEM v•*,, Basisboek Bestellen? Maak het bedrag plus 2 euro verzendkosten over op NL77INGB 0000 006685 t.n.v. Moesson in Amersfoort en o.v.v. de titel van de cd of dvd. Vergeet niet uw naam en adres er apart bij te vermelden! U krijgt de dvd's dan zo spoedig mogelijk thuisgestuurd. Bestellen via onze online shop kan natuurlijk ook: www.moesson.nl Druk- enzetfouten voorbehouden Authentieke INDONESISCHE gerechten Restaurant Blauw staat bekend om zijn tradi tioneel Indonesische gerechten in een strak, modern jasje. En nu kun je door dit kookboek thuis genieten van het lekkerste uit de keuken van Blauw! Maar liefst zeventig recepten met de authentieke smaak van Indonesië. Prijs: 25,99 BEP VUYK De familie Keasberry is een begrip in culinair Indisch Nederland. Oma Keasberry opende in 1954 restaurant Djokja in Amsterdam en in de jaren '70 bracht ze een boekje uit met haar keukengeheimen. Kleinzoon Jeff Keasberry, auteur van verschillende kookboeken, stak het boekje in een nieuw jasje en voegde foto's, verhalen en recepten van drie generaties Keasberry toe. Prijs: 29,99 Al jarenlang runt Betty van Bokhoven - van Enst samen met haar schoonzoon Allard Sieburgh Smaakstudio De Sawa in Delft, waar ze Indische gerechten serveren met een Hollandse twist. Deze recepten en de bijzondere verhalen erach ter zijn nu bij elkaar gebracht in het prachtig geïllustreerde De smaak van de Sawa. Daarnaast geeft topsommelier Sieburgh ook nog verras sende wijntips voor de complete Sawa-ervaring! Prijs: 30,- De enige echte kookbijbel van Beb Vuyk! Voor het eerst uitgegeven in 1973 en na 44 drukken nog steeds populair. En terecht! Het Groot Indonesisch kookboek bevat honderden recep ten, zowel voor beginners als doorgewinterde kokkies. Een must have voor alle liefhebbers van de Indische keuken. Prijs: 29,99 INBIitHIDMIRM Heel Holland Bakt-finalist Francis Kuijk gaat aan de slag met haar Indonesische roots. In Basisboek Indonesisch vind je 130 van haar lievelingsrecepten, stap voor stap uitgelegd! Mooi boek voor de minder ervaren chefs, of voor iedereen die zijn Indische kookkennis nog eens op wil frissen. Prijs: 30,95 Een boek over eten is nog nooit zo swingend geweest! Culinair multi-talent Vanja van der Leeden reisde samen met food-fotograaf Remko Kraaijeveld door Bali en Java op zoek naar de beste recepten. De Indonesische keuken met een moderne twist van Vanja: dat moet je geproefd hebben! Prijs: 34,99 NOVEMBER03

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Moesson | 2019 | | pagina 3