BLAUW
Blauw: authentieke
Indonesische gerechten
BOEKEN
w
Alle Indische
keukengeheimen
De smaak van de Sawa
Groot Indonesisch
kookboek
Basisboek Indonesisch Indorock
25,99
Groot
donesisch
ookboek
Steun Moesson en
koop je Indische boeken
alLE
wliCHE
a.UKEIÏ
QEHEIMEM
v•*,,
Basisboek
Bestellen? Maak het bedrag plus 2 euro verzendkosten over op NL77INGB 0000 006685 t.n.v. Moesson in Amersfoort en o.v.v. de titel van
de cd of dvd. Vergeet niet uw naam en adres er apart bij te vermelden! U krijgt de dvd's dan zo spoedig mogelijk thuisgestuurd. Bestellen via onze
online shop kan natuurlijk ook: www.moesson.nl Druk- enzetfouten voorbehouden
Authentieke
INDONESISCHE
gerechten
Restaurant Blauw staat bekend om zijn tradi
tioneel Indonesische gerechten in een strak,
modern jasje. En nu kun je door dit kookboek
thuis genieten van het lekkerste uit de keuken
van Blauw! Maar liefst zeventig recepten met
de authentieke smaak van Indonesië.
Prijs: 25,99
BEP VUYK
De familie Keasberry is een begrip in culinair
Indisch Nederland. Oma Keasberry opende in
1954 restaurant Djokja in Amsterdam en in de
jaren '70 bracht ze een boekje uit met haar
keukengeheimen. Kleinzoon Jeff Keasberry,
auteur van verschillende kookboeken, stak het
boekje in een nieuw jasje en voegde foto's,
verhalen en recepten van drie generaties
Keasberry toe.
Prijs: 29,99
Al jarenlang runt Betty van Bokhoven - van Enst
samen met haar schoonzoon Allard Sieburgh
Smaakstudio De Sawa in Delft, waar ze Indische
gerechten serveren met een Hollandse twist.
Deze recepten en de bijzondere verhalen erach
ter zijn nu bij elkaar gebracht in het prachtig
geïllustreerde De smaak van de Sawa. Daarnaast
geeft topsommelier Sieburgh ook nog verras
sende wijntips voor de complete Sawa-ervaring!
Prijs: 30,-
De enige echte kookbijbel van Beb Vuyk! Voor
het eerst uitgegeven in 1973 en na 44 drukken
nog steeds populair. En terecht! Het Groot
Indonesisch kookboek bevat honderden recep
ten, zowel voor beginners als doorgewinterde
kokkies. Een must have voor alle liefhebbers
van de Indische keuken. Prijs: 29,99
INBIitHIDMIRM
Heel Holland Bakt-finalist Francis Kuijk gaat
aan de slag met haar Indonesische roots. In
Basisboek Indonesisch vind je 130 van haar
lievelingsrecepten, stap voor stap uitgelegd!
Mooi boek voor de minder ervaren chefs, of
voor iedereen die zijn Indische kookkennis nog
eens op wil frissen.
Prijs: 30,95
Een boek over eten is nog nooit zo swingend
geweest! Culinair multi-talent Vanja van der
Leeden reisde samen met food-fotograaf
Remko Kraaijeveld door Bali en Java op zoek
naar de beste recepten. De Indonesische
keuken met een moderne twist van Vanja: dat
moet je geproefd hebben!
Prijs: 34,99
NOVEMBER03