Supra koffie van Van Nelle In de harde vacuumzak Het fijne van koffie zit 'm vaak in de juiste fijnheid van het maalsel. Doet u normaal gemalen koffie in uw snelfilter, dan zakt het opschenkwater er door heen als door een zeef. Uw koffie wordt slap. En zuinig is 't ook niet... Gebruikt u daarentegen te fijn gemalen koffie voor een andere zetwijze, dan smaakt uw koffie al gauw ranzig en bitter. En op de bodem van uw kopje ziet u bezinksel Dus? Eén en hetzelfde maalsel voor alle manieren van koffiezetten, dat kan gewoon niet. En daarom heeft Supra twee maalsels. Een heel fijn snelfilter maalsel in het pak met de gele cirkel. En een normaal maalsel voor alle andere zetmethoden. Iets om voortaan op te letten, als u van een góed kop koffie houdt. Trouwens, over goed gesproken, de Supra mélange is nogal pittig gebrand in vergelijking met de door snee Hollandse koffie. Met het juiste Supra maalsel wordt uw koffie dus niet alleen goed, maar ook goed pittig. 't Is maar dat u het weet! een keihard argument voor koffiekenners Van koffie moet u t fijne weten.,, GEMALEN KOFFIE GEMALEN KOFFIE SPECIAAL GEMALEN, i VOOR 4 L. SNELFILTER 23

Moesson Digitaal Tijdschriftenarchief

Tong Tong | 1969 | | pagina 23